1966 yılında kurulan Centennial College, Ontario'nun ilk kolejidir. 5 kampüste ve 7 akademik fakültede eğitim veren Centennial, Kanada'daki en kültürel çeşitlilik gösteren post-ikincil kurumlardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kanada’da College Eğitimi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Centennial College

Centennial College Hakkında

Centennial College, Kanada’ın Ontario eyaletinin ilk Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu olarak 1966 yılında kurulmuştur.

Centennial College, 5 kampüsü ve bünyesinde bulundurduğu 7 fakülte ile öncelikli olarak Doğu Toronto ve çevresinde eğitim olanakları sunmaktadır.

Centennial, öğrencilerine verdiği kaliteli teorik ve uygulamalı eğitim, yenilikçi programları ve kapsamlı ortaklıkları ile tanınmış bir okuldur. 126 ülkeden 14.000'in üzerinde yabancı öğrenci dahil olmak üzere toplam 27.000 öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Centennial; hem geniş kitlelere erişim, hem de başarılı kariyer eğitimine oldukça önem vermektedir.

Uygulamalı ve istihdam odaklı yüksek kaliteli Kanada üniversite eğitimi sunan Centennial'daki programlar, laboratuvar eğitimi, kooperatif eğitimi ve endüstri yerleşimleriyle deneyimsel öğrenmeyi teşvik etmektedir.

Centennial, Toronto'da öğrenci ve işveren memnuniyeti için en iyi kolejlerden biridir. Centennial mezunlarını işe alan işverenlerin% 94'ünden fazlası işe alımlarından memnun kalmaktadır. Centennial, uluslararası öğrencileri başarılı mezuniyet oranlarıyla Ontario eyaletine liderlik etmektedir.

Centennial; İşletme, Mühendislik Teknolojisi ve Uygulamalı Bilimler, İletişim, Medya, Sanat ve Tasarım, Sağlık, Ağırlama, Turizm ve Mutfak Sanatları ve Ulaştırma alanlarında 7 akademik fakültede 160'tan fazla program sunmaktadır.

Centennial öğrencileri, sektördeki en gelişmiş teknolojiler üzerinde çalışarak deneyim kazanmaktadır. Dünya genelinde 170.000'in üzerinde mezunu bulunmaktadır.

Centennial College’da Eğitim

1966'daki kuruluşundan bu yana yerel bir devlet okulundan dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri ağırlayan, uluslararası çapta tanınan bir enstitü konumuna gelen Centennial College, 126 ülkeden 14.000'in üzerinde yabancı öğrenci dahil olmak üzere toplam 27.000 öğrenciye eğitim vermektedir. Büyük bir yabancı öğrenci topluluğu ve kampüsünde konuşulan 80'den fazla dil ile Kanada'nın kültürel çeşitliliği en yüksek enstitülerinden biri olarak görülmektedir. Dünya genelinde Centennial College’dan gururla mezun olmuş 170.000'in üzerinde öğrencisi bulunmaktadır.

Öğrenciler, Centennial'da dört yıllık bir derece, iki veya üç yıllık diploma programları ya da sekiz aylık bir sürede işe hazır hale getirmek için tasarlanmış lisansüstü programlardan birini seçerek eğitimlerine başlamaktadır.

Öğrencilerini iş dünyasına hazırlayan Centennial, iş pozisyonları, laboratuvar eğitimi ve etkileşimli öğretim yöntemleri ile deneyimsel öğrenimin öncülerindendir.

Centennial College, öğrenci ve yüksek lisans başarısı ve Uluslararası Eğitim Liderliği gibi sayısız ödüle sahiptir.

Neden Centennial College?

Centennial; en iyi örnek öğretim, yenilikçi programlama ve kapsamlı ortaklık kurma rekoru ile adından söz ettirmektedir.

Ontario'daki İleri Eğitim ve Beceri Geliştirme Bakanlığı tarafından belirlenen sıkı eğitim standartlarına uyan, Kanada'nın yüksek akademik standartları ve kalite kontrol uygulamalarıyla küresel çapta kabul gören, üst düzey bir eğitim kalitesi sağlayan Centennial, Toronto'nun öğrenci memnuniyeti açısından en iyi kolejidir.

Yabancı öğrenciler tarafından Akademik Kadro Uzmanlığı için %91, Kampüs Ortamı için %94'lük bir memnuniyet oranı belirlenmiştir.

Centennial College hakkında bilinmesi gerekenler

  • Ontario bölgesindeki en köklü devlet kolejidir.
  • Eğitim ücretleri ve ödeme seçenekleri uygundur.
  • Lisansüstü öğrencilerinin %92'si Centennial College’daki programlarını başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olmaktadır.
  • Son teknoloji araştırma merkezleri ve laboratuvarlara sahiptir.
  • Co-op seçeneği önemli avantajlardan biridir.
  • Teorik eğitimin yanı sıra verilen uygulamalı eğitim, öğrencilerin mesleki açıdan gelişimini sağlamaktadır.
  • Öğretim görevlileri sektörlerinin en başarılı profesyonellerinden oluşmaktadır.
  • Geniş bölüm ve program seçenekleri mevcuttur.
  • 30-40 kişilik sınıflarda öğrenci odaklı bir eğitim verilmektedir.
  • Uluslararası öğrencilere her türlü destek verilmektedir.

Kampüs ve Fakülteler

Centennial College'da 5 kampüs ve 160'tan fazla diploma, ileri diploma, derece ve lisansüstü programları sunan 7 tane alanında uzmanlaşmış akademik fakülte bulunmaktadır.

Gelişim Fakültesi

Gelişim fakültesi, öğrencilere İngilizce iletişim becerilerini ve araştırma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak ve onları yüksekokul veya üniversitelerde ileri seviyede eğitime hazırlayacak programlar sunmaktadır.

İşletme Fakültesi

Uygulanan öğretim biçimi pratiğe dayalıdır. Sınıf projelerinden stajlara kadar çeşitli imkanları kapsamaktadır.

İletişim, Medya, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat Merkezi öğrencilere, televizyon ve radyo stüdyoları, animasyon, oyun, görsel efekt ve sanat stüdyoları, modern basın odası dahil olmak üzere seçtikleri sanat alanında yardımcı olabilecek gerekli araçları sunmaktadır.

Toplum ve Sağlık Çalışmaları Fakültesi

Bu fakültede öğrenciler, uzman eğitmenlerin kontrolünde modern laboratuvarlarda ve simüle edilmiş ortamlarda pratik deneyim kazanmaktadır.

Mühendislik Teknolojisi ve Uygulamalı Fen Fakültesi

Fakültede yürütülen 25 program da Kanada Teknoloji Akreditasyon Kurulu, tarafından onaylanmıştır. Bu sayı Kanada’daki yüksekokullar genelinde erişilen en yüksek onaylı program sayısıdır.

Konaklama Hizmetleri, Turizm ve Mutfak Sanatları Fakültesi

Bu fakülte restoran, etkinlik merkezi, otel tarzında misafir odaları, son teknoloji mutfak laboratuvarları, mesleki pişirme ve hamur işi laboratuvarları ve etkileşimli sınıflara sahiptir. Deneyime dayalı öğrenim fırsatları, öğrencilerin sektöre girmeden önce değerli pratik tecrübeler kazanmalarına yardımcı olmaktadır.

Ulaştırma Fakültesi

30 milyon CAD değerindeki uçak, araç ve ekipmana sahip bu fakülte, Kanada’da ulaşım alanında eğitim veren en büyük tesistir. Sektör ortakları arasında General Motors, Ford, Toyota, Honda ve Air Canada bulunmaktadır.

Centennial'ın öğrencilerine sunduğu fırsatlar

Centennial, öğrencilerinin araştırma deneyimlerini desteklemek adına geçtiğimiz yıl 7 milyon CAD üzerinde bir yatırım sağlanmıştır. Öğrenciler; çevre bilimi, sürdürülebilir enerji, animasyon ve oyun, kablosuz ağ oluşturma, dijital medya, konaklama, havacılık ve otomasyon ve küresel vatandaşlık gibi alanlarda maaşlı araştırma pozisyonlarında çalışabilmektedir.

Centennial, Kanada'daki 125'in üzerinde devlet üniversitesi arasında uygulamalı araştırma etkinlikleri için maaşlı üniversite öğrencileri kategorisinde 2018'de 2. sırada yer almıştır.

Okulun başarılı alanları arasında Giyilebilir Etkileşimli Mobil Teknoloji Erişim Merkezi, havacılık ve ileri imalat araştırma faaliyetleri bulunmaktadır.

Ayrıca öğrencilerine, küresel deneyim fırsatları, yurtdışında staj, dönemlik değişim imkanları, akademisyenler tarafından yürütülen uluslararası programlar, kısa dönemli hizmet eğitim projeleri, dil ve kültür eğitimi, uluslararası konferanslar ve müsabakalar dahil olmak üzere yurtdışında çeşitli fon ve destek seçenekleri sunmaktadır.

Centennial, Skills 2018 Seçkin Kolej Kupası’nı kazanmıştır. 2019 Skills Ontario Yarışması’nda da 26 kategoride mücadele eden Centennial öğrencileri, pişirme, bilişim ve ağ oluşturma desteği, web tasarımı ve geliştirme, bilgisayar destekli imalat ve kodlama gibi alanlarda 16 madalya kazanmıştır. 2019 Skills Kanada Ulusal Yarışması’nda ise 2 altın ve 1 gümüş madalyanın sahibi olmuştur.

Popüler meslekler: Sosyal Hizmet Görevlisi, Tıbbi Laboratuvar Teknisyeni, Paramedik, Pratik Hemşirelik.

Başvuru Şartları

  • Akademik kaydınız (ana dil ve resmi / onaylı İngilizce çeviri)
  • Lise Mezunları için: Lise / Ortaokul Transkript (tüm ortaokul) ve Lise / Ortaokul Diploması (Tamamlama Sertifikası)
  • Üniversite / Kolej mezunları için: Üniversite transkriptleri ve diplomanızın bir kopyası
  • ESL'nin (IELTS / TOEFL) Kanıtı (gerekliyse) İmzalı Başvuru Formunun kopyası (EC dil okulu öğrencileri için gerek görülmez)
  • İmzalı Öğrenci Bilgi Yayın Formu (gerekirse)

Başvuru Tarihleri

Ocak, Mayıs ve Eylül: Programlar dolduruluncaya kadar başvurular açık kalmaktadır.

DEGREES

  • Business
  • Communications, Media and Design
  • Community and Health Studies
  • Engineering Technology and Applied Science
  • Hospitality, Tourism and Culture

Ortalama Senelik Ücret: 14.000 – 16.000 CAD

Toronto, Ontario'da Yaşam

Toronto City Landscape

Bir öğrenci şehri olan Toronto, Kanada'nın en büyük şehri, ticaret merkezi ve 6 milyonluk nüfusu ile Kuzey Amerika'nın en kalabalık beşinci şehridir. Ontario eyaletinin başkenti olan Toronto, aynı zamanda en temiz, en ferah ve en güvenli şehirlerinden biridir. Forbes'a göre, Toronto gibi güçlü şehirler, ekonomilerinin büyüklüğü, öngörülen gelecekteki refahı, yaşam maliyeti ve yaşam kalitesi nedeniyle yatırım çekiyor. Forbes, Toronto’yu dünyanın en zengin ülkelerinden birinin ekonomik kalbinde yer aldığını ve önümüzdeki senelerde çok daha fazla öğrencinin Toronto’yu tercih edeceğini öngörüyor.

Kanada’da eğitim almayı düşünen öğrencilerin en çok tercih ettiği şehir olan Toronto, prestijli okulları, tarihi, zengin kültür ve eğlence çeşitliliği, kolay ulaşımı, festivalleri ve hareketli öğrenci yaşamı ile dikkat çekmektedir.

Toronto, aynı zamanda ticaret ve iş merkezi olarak mezuniyetten sonra kariyer yapmayı düşünen öğrencilerin de ilk tercihler arasında yer almaktadır.

Toronto’da nüfusun yarısından fazlasını göçmenler oluştuğu için kendinizi yabancı hissetmez, birçok farklı kültürü ve dili öğrenme şansı da yakalayabilirsiniz.

Toronto hakkında bilinmesi gerekenler

  • Kültür çeşitliliği, göçmen nüfusu, modern yapısı ve yüksek yaşam standartları ile muhtemelen Toronto, dünyanın en ilginç şehirlerinden biri olan Toronto’da 180’e yakın dil ve lehçe konuşulmaktadır.
  • Yeşil alanları ve doğa manzaraları ile büyüleyen şehirde toplam 1.500’den fazla park bulunur.
  • Şehirdeki Yonge Street, 1896 kilometre ile dünyanın en uzun caddesidir.
  • 70’ten fazla film festivaline ev sahipliği yapan Toronto Film Festivali, Cannes’dan sonra en kapsamlı uluslararası festivaldir.
  • Tiyatroları, film festivalleri, sanat galerileri ve müzeleri ile Toronto, dünyanın en kültürlü şehirlerinden biridir.

Sıkça Sorulan Sorular

TOEFL veya IELTS gibi İngilizce yeterlilik sınavlarından alacağınız puanlar üniversite kabul şartlarından en önemlisi olan İngilizce yeterlilik şartını yerine getirmenize yardımcı olur. Üniversitelerin hepsinin istediği sınav sonucu farklı olsa da TOEFL için 61-85 ve IELTS için 5,0-7,5 arası skorlar üniversitelere yerleşmeniz için yeterli olabilmektedir.

Kanada’da Co-Op bulunan bölümler en çok tercih edilen bölümlerdir. Co-Op eğitiminizin bir döneminde ücretli / ücretsiz staj imkanına verilen isimdir. Birçoğunda öğrenciler gelir elde edebilmektedir. En büyük faydası öğrencilerin mezun olduktan sonra Co-Op sisteminde çalıştıkları yerde işlerine devam edebilme olanağıdır. Birçok öğrenci şirketlerin müsaitlik durumuna göre Co-Op yaptıkları yerde iş hayatına devam edebilmektedir.

Evet. Her College’nin anlaşmalı olduğu üniversite bulunmaktadır. Öğrenciler kalan eğitim sürelerini bu üniversitelerde tamamlayarak 4 yıllık diploma alma hakkı kazanırlar.

Kanada’da 2020 Haziran ayı itibariyle yürürlüğe girecek olan yasa ile birlikte en düşük saatlik ücret 14.60 CAD olacaktır. Bu ücret genellikle öğrenci işleri adı altında adlandırdığımız en basit işletmelerde ödenen asgari ücrettir. College mezunları bölümlerine göre çok daha yüksek gelirlere sahip olabilmektedir.

Kanada’da 2 yıllık akademik eğitim alan öğrencilerin eğitimi tamamlandıktan sonra 3 yıllık çalışma izni hakkı vardır ve daha sonrasında PR (permanent resident) başvurusu yapma hakkına sahip olabilmektedirler.

YÖK denkliği bulunmadığı için Türkiye’de kamuda geçerli olmasada özel sektörün tanıdığı ve saygınlığı bulunan Kanada College mezunu öğrenciler özel sektörde mesleklerini icra edebilmektedir.

Hayır. Öğrencilerimiz kalan 1 veya 2 yıllık eğitimlerini College’lerin anlaşmalı olduğu üniversitelerde tamamlayarak hem çift diploma sahibi olabilir hem de YÖK denkliği alabilir.

Öğrencilerimiz yapmış oldukları başvuru ile Türkiye’ye kesin dönüş yapacakları tarihe kadar ücretsiz danışmanlık hizmeti almaya devam etmektedir. Eğitimine devam eden tüm öğrencilere hizmetimiz kesintisiz devam etmektedir.

Referans mektubu okullara başvururken niyet mektubu ile beraber eklenmesi durumunda kabul alma ihtimalini artıracak bir belgedir. Çoğunlukla 2 adet istenir. Eğer direkt olarak kendi ülkenizden başvuru yapıyorsanız son mezun olduğunuz kurumdan 2 profesörünüzün/öğretmenizin yazması etkili olacaktır. Referans mektubunu yazan bireyin iletişim bilgilerinin mektupta bulunması zorunludur.

Yurt dışında üniversite eğitimi almak için başlıca üç sebep şunlardır:

  • Türkiye’de sınav stresi yaşamadan, lise not ortalamanıza göre yurt dışında bir çok üniversiteden kabul alabilirsiniz.
  • Türkiye’de ortalama bir özel üniversiteyle aynı fiyata yurt dışında iyi bir üniversitede eğitim alabilirsiniz.
  • Yurt dışındaki bir üniversiteden alacağınız diploma ve yabancı dil yeterliliği sayesinde Türkiye’de veya yurt dışında en iyi firmalarda iş bulabilirsiniz.

Öncelikle seçim yaparken, gideceğiniz ülkenin iklimini, şehirlerini, kültürel yapısını ve üniversitelerini iyi araştırmanız gerekir. Hangi kriterler sizin için önemliyse bunları iyi değerlendirip ona göre bir tercih yapmak daha doğru olur.

Türkiye’ye kıyasla yurt dışındaki üniversitelerde çok sayıda seçim yapabileceğiniz bölüm bulunur. Birçok araştırma konusunun alt dalları bulunur ve bu alt dallar 2,3 ve 4 yıllık bölümler olarak okunabilir. Bölüm seçimi yapmadan önce alacağınız derslerin içeriklerini iyi incelemek gerekir.

Yurt dışında lisans eğitimleri seçeceğiniz ülke ve bölüme göre 3 veya 4 yıl sürmektedir.

Tercih ettiğiniz ülkeye ve okula göre üniversite ücretleri değişkenlik gösterir. Örneğin; Amerika’da üniversite eğitimi yıllık 9.500 USD’den, İrlanda’da yıllık 9.000 Euro’dan, İngiltere’de yıllık 10.000 GBP’den ve Kanada’da ise yıllık 16.000 CAD’den başlamaktadır.

Yurt dışında yalnızca yıllık harç ücreti vererek ücretsiz üniversite okuyabileceğiniz ülkeler kısıtlıdır. Bu ülkelerden bazıları; Finlandiya, Norveç, Almanya, Avusturya ve Fransa’dır.

Okulların kendine ait aile yanı veya yurt konaklaması seçenekleri bulunur. Bunlar haricinde öğrencilerin büyük bir çoğunlu oda ve ev kiralama seçeneklerini de tercih etmektedir.

Yurt dışında okurken yasal olarak çalışabileceğiniz ülkeler bulunur. Örneğin; İrlanda, Kanada ve İngiltere’de lisans ve yüksek lisans öğrencileri eğitim alırken yarı zamanlı çalışma iznine sahiptir.

Yurt dışındaki ülkelerde Türkiye’deki gibi bir üniversite sınavı sistemi bulunmadığı için başvuru yapmak için son ana kadar beklememek gerekir. Kontenjanlar başvuru sırası ve yoğunluğuna göre erken zamanda dolabilmektedir. Her okulun güz, bahar, yaz ve kış dönemleri için belirlenen son başvuru tarihleri bulunur. Eğitim almayı düşündüğünüz programın son başvuru tarihine en erken bir yıl, en geç üç ay kala başvurularınızı tamamlamanız gerekir.

Başvuru süreci için genel olarak şu belgeler gerekmektedir:

  • Transkript
  • Lise Diploması
  • İngilizce yeterlilik belgesi (TOEFL veya IELTS)
  • Niyet mektubu
  • Referans mektubu

Yabancı dil bilmeden de başvuru yapılabilir ve şartlı kabulünüz çıkartılabilir. Bazı okulların kendi hazırlık eğitimleri bulunur. Bu eğitimleri tamamlayıp derslerinize başlayabilirsiniz.

Evet başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken bu sınavlara henüz girmediğinizi ancak yakın bir tarihte gireceğinizi taahhüt ederek şartlı kabul alabilirsiniz. Sınav sonucunuzu alıp İngilizce yeterliliğinizi kanıtladıktan sonra okuldan kesin kabulünüz tarafınıza iletilir.

Başvuru, kabul ve kayıt işlemlerinin tamamı online olarak yapılmaktadır.

Kabul mektubunuzu aldıktan sonra eğitim tarihiniz yaklaşınca gideceğiniz ülkenin vizesine başvuru yapmanız gerekir. Vizeye girmeden önce eğitim ücretinizin bir kısmını okula ödemeniz gerekebilir.

Evet, gideceğiniz ülkenin öğrenci vizesine başvurmanız gerekiyor.

Hiçbir vize başvurusundan önce kesinlikle vize alırsınız veya kesinlikle vize çıkmaz demek kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir. Vize başarı oranınızın artması için bütün vize gereklilikleri yerine getirmek, eksiksiz ve doğru belgelerle başvuru yapmak önemlidir.

Öncelikle seçim yaparken, gideceğiniz ülkenin iklimini, şehirlerini, kültürel yapısını, eğitim kurumlarını detaylıca araştırmanız gerekir. Hangi kriterler sizin için önemliyse bunları iyi değerlendirip ona göre bir tercih yapmak daha doğru olur.

Yurt dışında eğitim almak için herhangi bir yaş sınırı yoktur.

Yurt dışında birçok ülkede üniversite ücretleri birim fiyat bazında birbirine benzer olsa da kur farkı sebebiyle TL bazında farklılık gösterir. Almanya, Avusturya veya Norveç gibi ücretsiz üniversite eğitim alabileceğiniz ülkeler haricinde, Amerika’da yıllık ortalama 9.500-50.000 USD, İngiltere’de 10.000-32.000 GBP, İrlanda’da 9.500-28.000 Euro ve Kanada’da 15.800-50.000 CAD olarak üniversite ücretleri değişkenlik gösterir.

Çoğunlukla, yurt dışında üniversite eğitimi 3 veya 4 yıl sürer. Ülke bazında farklılık görülürken okul özelinde de süre farklılıkları olabilir. Örnek vermek gerekirse, Amerika ve Kanada’da üniversitelerin çoğu 4 yıl sürerken, İngiltere’de ise genellikle 3 yıl sürmektedir.

Finlandiya, Avusturya, Almanya, Norveç, Danimarka gibi ülkelerde ücretsiz üniversite eğitimi alınabilir.

Yurt dışında bir üniversitede eğitim almak için, iyi düzeyde lise not ortalaması ve yeterli seviyede yabancı dil bilgisine sahip olmak gerekir.

IELTS, TOEFL veya Duolingo gibi İngilizce yeterlilik sınavlarının yanında, bazı bölüm/üniversiteler SAT ve ACT gibi sınavlara da girmenizi ister. Detaylı bilgi için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Yurt dışında üniversite eğitimi almak için sınav şartı bulunmaz. İyi düzeyde lise not ortalaması ve İngilizce yeterlilik şartını yerine getirmek gerekmektedir.

Hayır, yurt dışında üniversite eğitimi almak için YKS sınavına girmek zorunlu değil. İyi seviyede lise not ortalaması ve İngilizce yeterliliğe sahip tüm adaylar yurt dışında YKS sınav sonucu gözetilmeden üniversite eğitimi alabilir. Almanya bu konuda istisna dışında sayılabilir, Almanya’da üniversite eğitimi almak isteyen adaylar YKS sınavına girmiş, tercih yapmış ve Almanya’da okumak istediği bölüme Türkiye’de herhangi bir üniversitede yerleşmiş olması gerekmektedir.

Yurt dışında üniversite eğitimi alabilmek için 100 üzerinden minimum 60 lise not ortalamasına sahip olmak gerekir. Daha düşük not ortalamasına sahip adayların kabul alabileceği üniversiteler limitlidir, bu konu hakkında danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Öncelikle eğitim alınmak istenen üniversite türüne karar verilmeli (eyalet üniversitesi, devlet üniversitesi, özel üniversite vs) ardından gerekli sınav ve hazırlıklara karar verilmelidir.

En erken başvurulması gereken ülkeler arasındadır. Diploma türüne göre değişkenlik gösterir ve başvurulan okul türüne göre aktiviteler (lise sürecinde yapılan) istenilebilir. İngilizce yeterlilik ve diploma notu en önemli kriterler arasındadır.

Kanada’da yıllık ortalama üniversite ücretleri 15.000-50.000 CAD arası değişir.



İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

Seneca College kampüsü

Seneca College

Toronto Bölgesi'ndeki kampüslerinde endüstri liderleriyle ortaklıklar, en güncel bilgisayar teknolojisi, donanımlı sınıfları[...]

Devamı

Algonquin koleji kampüs içi

Algonquin Koleji

Algonquin Koleji, Kanada’da yer alan 11 politeknik kolejden biridir. Uluslararası öğrencilerin istihdam odaklı bir eğitimin tüm avantajlarından[...]

Devamı