Western University, 1878'den beri Kanada’nın en çok tercih edilen araştırma üniversitesiteleri arasında kendine yer bulmaktadır. Western[...]
Algonquin College Hakkında
1967 yılında Kanada'nın Ontario eyaletinde kurulan Algonquin College, araştırma alanında en üretken Kanada üniversitelerinden biri seçilmiştir.
Öğrencilerinin umutlarını ve hayallerini bilgi ve beceriye dönüştüren Algonquin College, uygulamalı pratik eğitim ve öğretim programları sunmaktadır.
Algonquin College, Ottawa, Toronto, Perth ve Pembroke şehirlerindeki 4 kampüsüyle Kanada'nın en büyük kolejlerinden biridir.
300’den fazla programı, 140 farklı ülkeden 3.000’i uluslararası, 20.000’i aşkın öğrencisiyle, Dijital teknolojinin sınıfta kullanımı konusunda lider olan Algonquin College; sunduğu zengin program seçenekleri, co-op ve saha çalışmalarıyla deneyim esaslı öğretim anlayışı, modern yapısı ve iş dünyası içindeki stratejik işbirlikleri ile dünya çapında ün kazanmıştır.
Mezun olan öğrenciler, %90 oranla mezuniyet tarihlerinden itibaren ilk 6 ay içerisinde işe yerleşmektedir.
Sertifika, diploma ve post graduate programı alan öğrenciler, 1 yıllık eğitimleri sonrasında 1 yıl, 2 yıl ve üzeri eğitimleri sonrasında ise 3 yıl Kanada’da çalışma iznine sahip olmaktadır.
Canlı, çok kültürlü bir ortamda dünya standartlarında bir yüksek eğitim arıyorsanız; Algonquin College tam da size göre!
Algonquin College Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Kanada’nın en verimli araştırma üniversitelerinden biri olan Algonquin College, uygulamalı araştırma ortaklıkları ve projelerinin oluşturulması ile Kanada’nın En İyi Araştırma Üniversiteleri’nden biri olarak kabul edilmiştir.
Algonquin College, “Kendi Cihazınızı Getir” programını uygulayan ilk Kanada kurumlarından biridir. ETextbooks kullanan 15.000 öğrenci ile dijital lider seçilmiştir.
Twitter ve Facebook paylaşımları ve takipçi sayılarıyla, Ottawa ajansı MediaMiser tarafından En İyi Sosyal Medya Kolejleri’nden biri olma başarısını göstermiştir.
Neden Algonquin Koleji?
Algonquin Koleji, Kanada’da yer alan 11 politeknik kolejden biridir. İleri teknoloji, inşaat, işletme, sanat, bilim, toplumsal çalışmalar, turizm, medya, görsel tasarım, polislik ve kamu güvenliği alanlarında kariyer odaklı programlar sunmaktadır. Uluslararası öğrencilerin istihdam odaklı bir eğitimin tüm avantajlarından yararlanabileceği Ottawa'da İngilizce konuşulan tek kolejdir.
Kolejde 6 araştırma merkezi ve bir girişimcilik ve yenilik inkübatörü olan DARE (Keşif, Uygulamalı Araştırma ve Girişimcilik) bölgesi bulunmaktadır. Algonquin Koleji uygulamalı araştırmalar ofisi, öğrencilerin yenilikçi çözümler, hizmetler ve ürünler oluşturmaları için bireysel ve toplumsal işbirliği yaptığı deneyimsel öğrenme fırsatları sunmaktadır.
Diğer kolejlerden farkı, 4 farklı bölgede kampüsünün olmasıdır. Ana kampüsü Ottawa’da her bölümünü barındırır. Diğer kampüslerde bazı bölümleri olsa da, yeni açılan Toronto kampüsü ile de öğrencilere merkezi bölgede eğitim imkanı sunmaktadır.
Algonquin College'ın Fiyatı
Küçük sınıf mevcudu öğrencilerin derse katılımının artmasını ve kişisel öğrenim deneyimlerinin gelişmesini sağlar. Seçilen programa bağlı olarak, sınıf mevcudu 30-40 öğrenci kadar olabilir.
- Sertifika Programları
- Diploma and Advanced diploma
- Bachelor degree
- Post-Graduate certificate
Yıllık Öğretim Ücreti yaklaşık 13.500-30.000 CAD
Kabul Şartları
Öğrenciler için aranan iki kabul şartı mevcuttur. Bunlar; minimum 2.0 not ortalaması ve İngilizce dil yeterliliğidir. İngilizce dil yeterliliği olmayan öğrenciler anlaşmalı dil okullarında veya kendi bünyesinde bulunan hazırlık eğitimlerini tamamladıktan sonra aldıkları sertifika ile direkt olarak sınavsız ve şartsız eğitimlerine başlayabilirler.
Anlaşmalı Dil Okulları
- Kaplan International
- ILAC Dil Okulu
- ILSC Dil Okulu
- EC Dil Okulu
Lokasyon
Algonquin Koleji’nin 4 kampüsü vardır. Ana kampüsü Ottawa'da ve diğer üç küçük kampüsü Toronto, Perth ve Pembroke'de bulunur. Tüm kampüslere toplu taşıma araçları ile kolayca ulaşım sağlanır. Ottawa kampüsünün içinde otobüs terminali bulunur ve yakın bir zamanda da devam eden metro istasyonu açılacaktır. Kolej, Perth kampüsüne ücretsiz otobüs ulaşımı sağlayarak öğrencilere başkent Ottawa’da yaşama ve imkanlarından yararlanma seçeneği de sunar.
Ottawa Kampüsü
Algonquin College’ın ana kampüsü olan Ottawa kampüsü, ülkenin başkenti Ottawa’da bulunmaktadır. Ottawa’da 361 kilometrekarelik milli parkı, müzeler ve galerileri, Kanada'nın en büyük yüksek teknoloji topluluğu ve bir Dünya Mirası Alanı olan Rideau Kanalı’nı ziyaret edebilirsiniz.
Toronto Kampüsü
Algonquin College, Kanada’nın en çok tercih edilen şehrinde de öğrencilerine kapılarını açtı. Özel bir kariyer koleji olan CDI College ile işbirliği kurdu. Algonquin College programlarını eylül 2022’den itibaren CDI College’ın Mississauga kampüsünde sunacaktır. Bu şekilde Algonquin College’dan eğitim almak isteyen fakat Toronto’da bulunmak isteyen öğrenciler için Toronto kampüsü bir fırsat oldu.
Pembroke Kampüsü
Ottawa Vadisi'ndeki Algonquin College, Ottawa Nehri'nin kıyısında Pembroke'da yer almaktadır. Pembroke, Algonquin Bölge Parkı'na açılan bir kapıdır ve yüzlerce kilometre doğal alan, orman ve su yolu ile çevrilidir. Rafting, kano, kayak, tekne gezisi, kamp ve doğa yürüyüşü yapma imkanına sahip olabilirsiniz.
Perth Kampüsü
Algonquin College Perth kampüsü, Ottawa'dan sadece bir saat uzaklıkta olan tarihi Perth şehrinde yer almaktadır. Kampüs, yaz ve kış etkinlikleri için tercih edilen parklara ve Tay Nehri'ne yalnızca birkaç dakika uzaklıktadır.
Ne zaman başvurmalıyım?
Algonquin Koleji’nde programlar başlayana kadar başvurular devam etmektedir. Başvuran öğrencilerin kontenjana göre okula kabul edilmesi sebebiyle erken başvuru büyük önem taşımaktadır. Vizenizin yetişeceği gün hesap edilerek ortalama programlar başlamadan 60 gün öncesine kadar başvurular açık kalmaktadır.
Başlangıç Tarihleri: Öğrenciler Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında eğitimlerine başlayabilmektedir. Birçok programın 3 farklı başlangıç tarihi bulunmaktadır.
En Çok Tercih Edilen Programlar
- Arts and Design (sanat ve tasarım)
- Business (işletme)
- Computers and Technology (bilgisayar ve teknolojileri)
- Engineering and Architecture (mühendislik ve mimarlık)
Burs İmkanı
Algonquin Koleji’nde başvuru sürecinde öğrencilere herhangi bir burs imkanı sunulmasa da, 1. eğitim dönemin sonu itibariyle burs imkanı açılmaktadır. Not ortalaması ve başarı yüzdelerine göre dağıtılan bu burslardan yararlanmak için başvurularınız tarafımızca zamanında yapılmaktadır.
Kanada’da eğitim
Kanada dünyada en yüksek refah düzeyine sahip birkaç ülkeden biridir. Birleşmiş Milletler’in yaptığı araştırmalar neticesinde Kanada’nın 1992, 1994, 1995, 1996 yıllarında “dünyanın en yaşanılır ülkesi” olarak seçilmiş olması “Neden Kanada’da eğitim?” sorusunu yanıtlar nitelikte. Bu araştırmalar Kanada’nın eğitim, yaşam standardı, gelir seviyesi ve dağılımı gibi konular göz önünde bulundurularak yapılmıştır.
Ottawa’da yaşam
Kanada’nın başkenti ve ülkenin en büyük dördüncü şehri olan Ottawa, öğrencilere iyi bir eğitim ve konforlu bir yaşam fırsatı sunuyor.
Birçok farklı milletten insanın yaşamına ve eğitimine devam ettiği Ottawa, birçok prestijli eğitim kurumunun yanı sıra sanatsal kuruluşlara da ev sahipliği yapmaktadır.
Doğa dostu yönetimi, eğitimi, sağlık hizmetleri, ulaşım ve iş imkanlarıyla Ottawa, Kanada’da yüksek yaşam kalitesi listelerinde birinci sırayı almaktadır.
Resmi kayıtlara göre 1826 yılında kurulan Ottowa, ilk dönemlerinde başka isimlerle anılsa da 1855 yılında günümüzde anıldığı “Ottawa” ismini almıştır. Şehir ismini hemen yanı başına kurulduğu Ottawa Nehri’nden almaktadır. “Ottawa”; Fransızcadan türetilmiş olan bir kelimedir. Kendisine ilham veren söz öbeği ise, “Algonquin Odawa”dır ve “ticarete” anlamına gelmektedir.
Başvurmak için neye ihtiyacım var?
- Pasaport
- Sertifika ve diploma programları için; lise diploma veya öğrenci belgesi ve transkript
- Postgraduate programlar için; lisans veya önlisans diploma ve transkript
- İngilizce yeterlilik belgesi
Öğrencilerin diploma, öğrenci belgesi ve transkriptleri Türkçe ise, yeminli tercüman tarafından İngilizceye çevirmeleri gerekmektedir.
Konaklama
Algonquin Koleji’nde yaşam standartlarınıza ve ihtiyaçlarınıza yönelik öğrenci yurdu, aile yanı veya kiralık daire gibi konaklama seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Konaklama seçenekleri arasından bütçenize uygun bir tercih yaptıktan sonra eğitiminiz başlamadan önce bilgi vermeniz okul tarafından önerilmektedir.
Konaklama seçenekleri şunlardır;
Öğrenci Yurdu
Ottawa kampüsünde eğitim alacaksanız; kampüsteki öğrenci yurdunda kalmak özellikle ulaşım konusunda çok büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Aynı zamanda sizin gibi diğer öğrencilerle birlikte yaşama fırsatına sahip olabilirsiniz. Woodroffe kampüs rezidansı, 525 adet çift kişilik suit odası ile 1.050 öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır. Konaklamanıza başlamadan önce okul tarafından yapılan kişilik testini doldurmanız gerekmektedir. Bu test sizin kişisel özelliklerinize, ilgi alanlarınıza ve uyku düzeninize benzer bir oda arkadaşı ile eşleşmenize yardımcı olmaktadır.
Yurt detayları;
- 24 saat güvenlik ve kontrollü erişim
- Ortak alanlar içerisinde oyun odası, çamaşır odası ve TV salonu
- Birinci sınıf öğrencileri için yemek planı almak zorunludur.
- Akademik yıl (8 ay) konaklama maliyetleri: 7.390$ konaklama + 3.200 $ yemek planı
Daire Kiralama
Kampüs dışında tek başınıza veya arkadaşlarınız ile birlikte bir apartman dairesi kiralamayı tercih edebilirsiniz. Ottawa’da ortalama aylık daire kiraları 1.200$-1.400$ arası değişmektedir. Buna ek olarak yiyecek + fatura + yaşam gideri maliyetlerinizin de olacaktır. Bu nedenle en azından 2-3 kişi birlikte kalmak ortak yaşam masraflarının düşmesini sağlar.
Aile Yanı
Kanadalı bir ailenin yanında kalmak hem İngilizce becerilerinizi geliştirmenize hem de yaşadığınız ülkenin kültürünü yakından tanımanıza olanak sağlar. Kendinize özel odanız ve internet erişiminizin yanında istediğiniz yemek planını da seçebilirsiniz. Aile yanında konaklama süresi minimum 2 aydır. Öğrencilere dört farklı yemek planı da sunulmaktadır. Tüm konaklama ücretleri başvuru sırasında ödenmelidir.
- 2 Aylık Yemek Planı Seçenekleri ve Ücretleri;
- Tam Pansiyon - 1.880 $
- Yarım Pansiyon - 1.730 $
- Oda ve Kahvaltı (Pansiyon) - 1.430 $
- Konaklama (Sadece pansiyon - yemeksiz) - 1.280 $
**Bu seçeneklere ek olarak 250$ konaklama yerleştirme ücreti ödemeniz gerekmektedir.
Algonquin College hakkında daha fazla bilgi almak için; uzman danışmanlarımızla iletişime geçebilir, danışmanlık hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
TOEFL veya IELTS gibi İngilizce yeterlilik sınavlarından alacağınız puanlar üniversite kabul şartlarından en önemlisi olan İngilizce yeterlilik şartını yerine getirmenize yardımcı olur. Üniversitelerin hepsinin istediği sınav sonucu farklı olsa da TOEFL için 61-85 ve IELTS için 5,0-7,5 arası skorlar üniversitelere yerleşmeniz için yeterli olabilmektedir.
Kanada’da Co-Op bulunan bölümler en çok tercih edilen bölümlerdir. Co-Op eğitiminizin bir döneminde ücretli / ücretsiz staj imkanına verilen isimdir. Birçoğunda öğrenciler gelir elde edebilmektedir. En büyük faydası öğrencilerin mezun olduktan sonra Co-Op sisteminde çalıştıkları yerde işlerine devam edebilme olanağıdır. Birçok öğrenci şirketlerin müsaitlik durumuna göre Co-Op yaptıkları yerde iş hayatına devam edebilmektedir.
Öğrencilerimiz yapmış oldukları başvuru ile Türkiye’ye kesin dönüş yapacakları tarihe kadar ücretsiz danışmanlık hizmeti almaya devam etmektedir. Eğitimine devam eden tüm öğrencilere hizmetimiz kesintisiz devam etmektedir.
Referans mektubu okullara başvururken niyet mektubu ile beraber eklenmesi durumunda kabul alma ihtimalini artıracak bir belgedir. Çoğunlukla 2 adet istenir. Eğer direkt olarak kendi ülkenizden başvuru yapıyorsanız son mezun olduğunuz kurumdan 2 profesörünüzün/öğretmenizin yazması etkili olacaktır. Referans mektubunu yazan bireyin iletişim bilgilerinin mektupta bulunması zorunludur.
Yurt dışında üniversite eğitimi almak için başlıca üç sebep şunlardır:
- Türkiye’de sınav stresi yaşamadan, lise not ortalamanıza göre yurt dışında bir çok üniversiteden kabul alabilirsiniz.
- Türkiye’de ortalama bir özel üniversiteyle aynı fiyata yurt dışında iyi bir üniversitede eğitim alabilirsiniz.
- Yurt dışındaki bir üniversiteden alacağınız diploma ve yabancı dil yeterliliği sayesinde Türkiye’de veya yurt dışında en iyi firmalarda iş bulabilirsiniz.
Öncelikle seçim yaparken, gideceğiniz ülkenin iklimini, şehirlerini, kültürel yapısını ve üniversitelerini iyi araştırmanız gerekir. Hangi kriterler sizin için önemliyse bunları iyi değerlendirip ona göre bir tercih yapmak daha doğru olur.
Türkiye’ye kıyasla yurt dışındaki üniversitelerde çok sayıda seçim yapabileceğiniz bölüm bulunur. Birçok araştırma konusunun alt dalları bulunur ve bu alt dallar 2,3 ve 4 yıllık bölümler olarak okunabilir. Bölüm seçimi yapmadan önce alacağınız derslerin içeriklerini iyi incelemek gerekir.
Yurt dışında lisans eğitimleri seçeceğiniz ülke ve bölüme göre 3 veya 4 yıl sürmektedir.
Tercih ettiğiniz ülkeye ve okula göre üniversite ücretleri değişkenlik gösterir. Örneğin; Amerika’da üniversite eğitimi yıllık 9.500 USD’den, İrlanda’da yıllık 9.000 Euro’dan, İngiltere’de yıllık 10.000 GBP’den ve Kanada’da ise yıllık 16.000 CAD’den başlamaktadır.
Yurt dışında yalnızca yıllık harç ücreti vererek ücretsiz üniversite okuyabileceğiniz ülkeler kısıtlıdır. Bu ülkelerden bazıları; Finlandiya, Norveç, Almanya, Avusturya ve Fransa’dır.
Okulların kendine ait aile yanı veya yurt konaklaması seçenekleri bulunur. Bunlar haricinde öğrencilerin büyük bir çoğunlu oda ve ev kiralama seçeneklerini de tercih etmektedir.
Yurt dışında okurken yasal olarak çalışabileceğiniz ülkeler bulunur. Örneğin; İrlanda, Kanada ve İngiltere’de lisans ve yüksek lisans öğrencileri eğitim alırken yarı zamanlı çalışma iznine sahiptir.
Yurt dışındaki ülkelerde Türkiye’deki gibi bir üniversite sınavı sistemi bulunmadığı için başvuru yapmak için son ana kadar beklememek gerekir. Kontenjanlar başvuru sırası ve yoğunluğuna göre erken zamanda dolabilmektedir. Her okulun güz, bahar, yaz ve kış dönemleri için belirlenen son başvuru tarihleri bulunur. Eğitim almayı düşündüğünüz programın son başvuru tarihine en erken bir yıl, en geç üç ay kala başvurularınızı tamamlamanız gerekir.
Yabancı dil bilmeden de başvuru yapılabilir ve şartlı kabulünüz çıkartılabilir. Bazı okulların kendi hazırlık eğitimleri bulunur. Bu eğitimleri tamamlayıp derslerinize başlayabilirsiniz.
Evet başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken bu sınavlara henüz girmediğinizi ancak yakın bir tarihte gireceğinizi taahhüt ederek şartlı kabul alabilirsiniz. Sınav sonucunuzu alıp İngilizce yeterliliğinizi kanıtladıktan sonra okuldan kesin kabulünüz tarafınıza iletilir.
Başvuru, kabul ve kayıt işlemlerinin tamamı online olarak yapılmaktadır.
Kabul mektubunuzu aldıktan sonra eğitim tarihiniz yaklaşınca gideceğiniz ülkenin vizesine başvuru yapmanız gerekir. Vizeye girmeden önce eğitim ücretinizin bir kısmını okula ödemeniz gerekebilir.
Evet, gideceğiniz ülkenin öğrenci vizesine başvurmanız gerekiyor.
Hiçbir vize başvurusundan önce kesinlikle vize alırsınız veya kesinlikle vize çıkmaz demek kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir. Vize başarı oranınızın artması için bütün vize gereklilikleri yerine getirmek, eksiksiz ve doğru belgelerle başvuru yapmak önemlidir.
Öncelikle seçim yaparken, gideceğiniz ülkenin iklimini, şehirlerini, kültürel yapısını, eğitim kurumlarını detaylıca araştırmanız gerekir. Hangi kriterler sizin için önemliyse bunları iyi değerlendirip ona göre bir tercih yapmak daha doğru olur.
Yurt dışında eğitim almak için herhangi bir yaş sınırı yoktur.
Yurt dışında birçok ülkede üniversite ücretleri birim fiyat bazında birbirine benzer olsa da kur farkı sebebiyle TL bazında farklılık gösterir. Almanya, Avusturya veya Norveç gibi ücretsiz üniversite eğitim alabileceğiniz ülkeler haricinde, Amerika’da yıllık ortalama 9.500-50.000 USD, İngiltere’de 10.000-32.000 GBP, İrlanda’da 9.500-28.000 Euro ve Kanada’da 15.800-50.000 CAD olarak üniversite ücretleri değişkenlik gösterir.
Çoğunlukla, yurt dışında üniversite eğitimi 3 veya 4 yıl sürer. Ülke bazında farklılık görülürken okul özelinde de süre farklılıkları olabilir. Örnek vermek gerekirse, Amerika ve Kanada’da üniversitelerin çoğu 4 yıl sürerken, İngiltere’de ise genellikle 3 yıl sürmektedir.
Finlandiya, Avusturya, Almanya, Norveç, Danimarka gibi ülkelerde ücretsiz üniversite eğitimi alınabilir.
Yurt dışında bir üniversitede eğitim almak için, iyi düzeyde lise not ortalaması ve yeterli seviyede yabancı dil bilgisine sahip olmak gerekir.
IELTS, TOEFL veya Duolingo gibi İngilizce yeterlilik sınavlarının yanında, bazı bölüm/üniversiteler SAT ve ACT gibi sınavlara da girmenizi ister. Detaylı bilgi için danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
Yurt dışında üniversite eğitimi almak için sınav şartı bulunmaz. İyi düzeyde lise not ortalaması ve İngilizce yeterlilik şartını yerine getirmek gerekmektedir.
Hayır, yurt dışında üniversite eğitimi almak için YKS sınavına girmek zorunlu değil. İyi seviyede lise not ortalaması ve İngilizce yeterliliğe sahip tüm adaylar yurt dışında YKS sınav sonucu gözetilmeden üniversite eğitimi alabilir. Almanya bu konuda istisna dışında sayılabilir, Almanya’da üniversite eğitimi almak isteyen adaylar YKS sınavına girmiş, tercih yapmış ve Almanya’da okumak istediği bölüme Türkiye’de herhangi bir üniversitede yerleşmiş olması gerekmektedir.
Yurt dışında üniversite eğitimi alabilmek için 100 üzerinden minimum 60 lise not ortalamasına sahip olmak gerekir. Daha düşük not ortalamasına sahip adayların kabul alabileceği üniversiteler limitlidir, bu konu hakkında danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
Öncelikle eğitim alınmak istenen üniversite türüne karar verilmeli (eyalet üniversitesi, devlet üniversitesi, özel üniversite vs) ardından gerekli sınav ve hazırlıklara karar verilmelidir.
En erken başvurulması gereken ülkeler arasındadır. Diploma türüne göre değişkenlik gösterir ve başvurulan okul türüne göre aktiviteler (lise sürecinde yapılan) istenilebilir. İngilizce yeterlilik ve diploma notu en önemli kriterler arasındadır.
Kanada’da yıllık ortalama üniversite ücretleri 15.000-50.000 CAD arası değişir.
University of Guelp, 1964 yılında Ontario, Kanada'da kurulmuştur. Bugün üniversite, İşletme ve Ekonomi, Fizik ve Mühendislik Bilimleri, Sosyal[...]
Lakehead University, öğrencilerin gelişmesine olanak tanıyan, destek ve eğitime kişiselleştirilmiş yaklaşım sunan bir okuldur. Aynı zamanda[...]
Wilfrid Laurier University, Ontario, Kanada'da bulunan bir devlet üniversitesidir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan okul, 1973 yılında uzlaşma[...]
Kanada, uluslararası öğrenciler için en popüler eğitim destinasyonlarından biri haline gelmiştir. Peki, Kanada üniversiteleri neden bu kadar[...]
Kanada, sadece doğal güzellikleri ve hoşgörülü yaşam tarzıyla değil, aynı zamanda dünya standartlarında eğitim sistemleriyle de bilinir. Özellikle[...]
Toronto School of Management (TSoM) Kuzey Amerika, Avrupa ve Singapur’da yer alan 20’den fazla yüksek öğretim kurumunun bünyesinde yer aldığı ve[...]
Fairleigh Dickinson Üniversitesi 1942'de kuruldu. Fairleigh Dickinson Üniversitesi, uluslararası bir kampüse sahip olan ve şu anda 100'den fazla[...]
1967 yılında kurulan Conestoga College, öğrenci, endüstri ve toplum ihtiyaçlarına cevap veren kariyer odaklı eğitim sunmayı taahhüt eden[...]
ILAC International College, Kanada’nın en köklü özel kolejleri arasında yer almaktadır. Hem Toronto da hem de Vancouver ayrı iki kampüsünün[...]